Een e-chopper of fatbike huren

Met een gevulde picknickmand op pad?

Voor elk wat wils! Een borrelmand voor tussendoor? Een mand met een heerlijke lunch? Uiteraard hebben we ook een kidspakket met verrassing!

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

E-chopper of fatbike?


Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven e-chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes rondom de Veluwe. Geniet vanaf onze locatie van een prachtige route door kleine dorpjes en de Veluwse bossen. Wie weet kom je ook nog wild tegen onderweg!

De e-chopper heeft een bereik van 100 km. Door zijn eenvoudige bediening is het voor iedereen (met een rijbewijs) een kwestie van opstappen en wegrijden. Uiteraard krijg je van tevoren eerst nog een duidelijke uitleg.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een stoere fatbike. Een rijbewijs is dan niet nodig.

Bij de huur is het volgende inbegrepen:

  • Koffie of thee bij ontvangst
  • Een uitgestippelde route op je telefoon
  • Een telefoonhouder
  • Een helm (verplicht om te dragen)
  • Een WA-verzekering
  • Een leuke groepsfoto achteraf

Heb je hier aan gedacht?


E-CHOPPER

Je dient minstens één jaar over een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs te beschikken. Deze gegevens worden vastgelegd in de huurovereenkomst. De minimale leeftijd is 17 jaar. De minimale lengte is 1,55 meter. Kinderen tot en met 13 jaar kunnen mee achterop. Maximaal belastbaar gewicht is 180 kg. Er bestaat de mogelijkheid om een kinderzitje te huren.

FATBIKE
Je hoeft geen rijbewijs te overleggen. De minimale leeftijd is 12 jaar. De minimale lengte is 1.60 meter. Maximaal belastbaar gewicht is 180 kg.

VERZEKERING
Je bent verzekerd voor schade die je voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de route met een voertuig van E-chopper Achterveld aan derden veroorzaakt. Schade die je aan een voertuig toebrengt komt voor eigen rekening. In de algemene voorwaarden en huurovereenkomst zijn de betreffende bedragen opgenomen.

SERVICEKOSTEN
Bij een reservering wordt een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht.